Ruud van Bussel overhandigt het eerste magazine aan Nathalie Natrop. Foto: Liesbeth Spaansen
Ruud van Bussel overhandigt het eerste magazine aan Nathalie Natrop. Foto: Liesbeth Spaansen

Magazine Gouden Leeuw enthousiast ontvangen

BRONKHORST – Ruud van Bussel, eigenaar van Herberg de Gouden Leeuw heeft vrijdagmiddag 12 mei zijn eigen magazine gepresenteerd. In dit magazine wordt de herberg nieuwe stijl en het team voorgesteld, maar ook het grote aantal leveranciers en betrokkenen uit de regio die aan de recent grondige verbouwing hebben meegewerkt. Het eerste exemplaar was voor Nathalie Dauwerse-Natrop, die de voorpagina siert.

Door Liesbeth Spaansen

Herberg de Gouden Leeuw is in het voorjaar van 2017 grondig verbouwd. De deel, het achterste deel van het pand is zichtbaar veranderd met nieuw meubilair, entree en glazen pui. Bij de zijingang is een echte receptie gerealiseerd, waar de hotelgasten zich kunnen melden. Minder zichtbaar is de realisatie van een nieuwe, professionele keuken. De nieuwe inrichting oogstte veel complimenten. Op 7 april werd de nieuwe Gouden Leeuw 'gedoopt' door Ruud van Bussel en zijn vier kinderen, door een glas wijn te legen in de gerestaureerde put op het terras.

Voor de overhandiging van het eerste magazine waren de deelnemende leveranciers en betrokkenen uitgenodigd voor een drankje en een hapje bij de herberg en met het mooie weer zat het gezelschap gezellig buiten in de loungehoek. Ruud van Bussel nam het woord en heette iedereen wederom welkom bij de Gouden Leeuw. "De meeste van jullie zijn vijf weken geleden ook geweest tijdens de opening. We hebben een mooi, 52 pagina's dik magazine gemaakt en we zijn heel tevreden over het resultaat. Er staan leuke verhalen en advertorials in over jullie, verhalen over de Gouden Leeuw en de verbouwing. Een leuk blad om te lezen."

Esther Horsten heeft het magazine gemaakt, maar het eerste exemplaar was voor Nathalie Natrop. "Dat is ook de dame die op de voorpagina staat. Zij werkt inmiddels drie jaar voor ons en is zeer representatief voor ons bedrijf," aldus Ruud, die na het overhandigen een applaus kreeg.

De genodigden kregen vervolgens hun magazines en bladerden deze met grote belangstelling door. De reacties waren onverdeeld enthousiast en positief. De magazines zullen worden verspreid in Bronckhorst, Zutphen, Brummen, Doesburg en oud Dieren en liggen bij de leveranciers en Herberg de Gouden Leeuw.