Wie komt Sparta Zelhem H1 versterken. Foto: PR
Wie komt Sparta Zelhem H1 versterken. Foto: PR

Sparta Zelhem H1 zoekt spelers en een trainer

ZELHEM - Sparta Zelhem Heren 1 is op zoek naar spelers en een trainer. Op donderdag om 20.30 uur wordt er getraind en op vrijdag 20.30 uur spelen ze competitie met natuurlijk ook de 'derde helft'. Wie is de versterking die ze zoeken? Mail dan naar spartazoektjou@hotmail.com en de Heren 1 zien deze graag op de training.


Hessenbad start met borstcrawltrainingen voor evenementen in open water

HOOG KEPPEL - Het is lente en dat betekent ook de start van een nieuw zwemseizoen. Buitenbad Hessenbad in Hoog-Keppel is vanaf zaterdag 22 april vanaf 09.00 uur weer geopend. Het zwembad biedt ook komend seizoen weer tal van activiteiten aan waaronder trainingen om te kunnen zwemmen in open water.

Naast banenzwemmen, aquajoggen, diplomazwemmen A, B, C en survival start het Hessenbad dit jaar met trainingen met als doel om mee te kunnen doen met evenementen in open water. Ingrid van Onna, directeur van het Hessenbad, vertelt: "Zwemmen in open water wint steeds meer aan populariteit. Daar willen wij graag op inspelen door komend seizoen te starten met de training die nodig is om te kunnen zwemmen in open water voor zowel volwassen als kinderen. Om borstcrawl te zwemmen over een langere afstand, is verbetering van techniek en conditie absoluut een vereiste. We begeleiden de zwemmers in ons zwembad en wellicht oefenen we in de Oude IJssel."

De training voor volwassenen vindt iedere dinsdag plaats van 18.00 uur tot 19.15 uur. Kinderen krijgen twee keer per week les op maandag en woensdag van 16.00 uur tot 16.30 uur.

Abonnementen voor het Hessenbad kunnen tot uiterlijk 10 april en tijdens de openingsdag met een aantrekkelijke korting in de voorverkoop worden besteld. Een abonnement geeft toegang tot alle faciliteiten op de ligweide, dus inclusief het vorig jaar aangelegde blotevoetenpad en de beweegtoestellen voor volwassenen.

De opening van het zwembad op zaterdag 22 april wordt gecombineerd met een open dag waarbij iedereen kennis kan maken met de accommodatie en alle faciliteiten.


www.hessenbad.nl


Paasconcert Feeling met eigentijdse liederen, gedichten en mooie teksten

DREMPT - Net als voorgaande jaren geeft Feeling een paasconcert in de Willibrorduskerk in Achter-Drempt. Dit jaar zingt het koor op paasavond 15 april en zijn belangstellenden om 20.00 uur van harte uitgenodigd om te komen luisteren of zelf mee te zingen.

Koor Feeling uit Drempt bestaat al sinds de jaren vijftig. Feeling begon als een kerkkoor maar is inmiddels uitgegroeid tot een eigentijds koor met een zeer gevarieerd repertoire. De dertig leden van Feeling treden regelmatig op in de regio en geven rond de feestdagen een concert in de kerk in Achter-Drempt.

Dit jaar vindt het paasconcert plaats op paasavond, zaterdag 15 april, van 20.00 uur tot ongeveer 21.00 uur. Iedereen die belangstelling heeft voor eigentijdse liederen in het Nederlands en Engels is van harte uitgenodigd. Met gedichten en mooie teksten over de betekenis van Pasen heeft Feeling ook dit jaar weer een bijzonder programma in petto. De entree is gratis en ook de koffie en thee na afloop worden u door het koor aangeboden.


www.feeling-drempt.nl

Koor Feeling uit Drempt bestaat al sinds de jaren vijftig. Foto: PR