Arcadi Bogossian speelt op de Kunstklinkplek in Hummelo. Foto : PR
Arcadi Bogossian speelt op de Kunstklinkplek in Hummelo. Foto : PR

Internationaal artiest Arcadi Bogossian wijdt de kunstklinkplek in

HUMMELO - Internationaal artiest Arcadi Bogossian treedt op 16 april op bij de Kunstklinkplek: het kleinste openluchttheater van Nederland op het landgoed Enghuizen.

Arcadi Bogossian werd geboren in Armenië, trad op in Iran, Rusland en vele Europese landen. Hij woont nu in Lochem. Arcadi wijdt op 16 april de Kunstklinkplek in. Arcadi bespeelt de tar, de Armeense luit. Hij improviseert op aloude melodieën. Tussen 14.00 en 15.00 uur omlijst hij de verrassende, oer-Hollandse dichtkunst van Het Instituut Praktische Poëzie HIPP, bestaande uit Hans Mellendijk, Bert Scheuter en Louis Radstaak.

Als het regent vindt het optreden plaats in de gastvrije hoeve 'de Klevenhorst'. Tussen 16.00 en 17.00 uur verzorgen Acardi en de mannen van HIPP een tweede optreden en wel bij hotel 'de Gouden Karper', binnen of buiten, dat hangt af van hoe ze de weergoden kunnen laten dansen.


Koffiemorgens in het Dorpshuis

DREMPT/HUMMELO - Op vrijdag 14 april is er een koffiemorgen voor iedereen in het Dorpshuis, Kerkstraat 89 in Drempt. Belangstellenden zijn tussen 10.00 en 12.00 uur van harte uitgenodigd om koffie of thee te komen drinken. Opgeven is niet nodig. De gastvrouwen heten iedereen van harte welkom. Neem vooral een buurman/buurvrouw of een bekende mee. De koffie of thee met traktatie wordt aangeboden door het Dorpshuis te Drempt en de Protestantse Gemeente Drempt en Oldenkeppel. De volgende koffiemorgen is vrijdag 12 mei in het Dorpshuis in Drempt. Op de derde vrijdag van de maand, 16 juni kan in De Ruimte in Hummelo worden aangeschoven voor een kopje koffie of thee met gezelschap en iets lekkers. Het is mogelijk om gehaald en gebracht te worden, voor wie zelf geen vervoer heeft. Neem hiervoor contact op met Wanda Steintjes, 06-23027640 of Geeske van der Veen, 0313-482828. Voor Hummelo, bel Chris Vrogten, 0314-381602.