Intuïtief wastekenen maken. Foto: PR
Intuïtief wastekenen maken. Foto: PR Foto:

Intuïtief wastekenen en numerologie

HARREVELD - "We naderen de lente dat is in alles voelbaar, in de natuur en in onszelf. De behoefte om letterlijk naar buiten te gaan gaat samen met de wens om actief te worden, brengen ons in beweging. De energie om te vernieuwen en te ontwikkelen komt in ons omhoog", aldus Sonja Wolters.

In de praktijk van Sonja Wolters in Harreveld kan men in de maand april terecht om bewust stil te staan bij de eigen ontwikkeling; waar men nu staat en hoe het verder gaat. Op woensdag 5 april en donderdag 6 april komt Yvonne Luteijn naar de praktijk voor een avond inzichten en bemoediging vanuit de numerologie. Aan de hand van de geboortedatum en -namen en de combinatie met de invloeden in het jaar 2017 benoemt Yvonne kernachtig en boeiend waar de focus mag liggen.

Daarnaast houdt Sonja samen met Tessa Weijers twee workshops intuïtief wastekenen en meditatie waarin men de mogelijkheid heeft om aan de hand van een thema zowel meditatief als creatief aan de slag te gaan. Bij intuïtief wastekenen werkt men met een speciaal klein strijkijzer, waarop gekleurde bijenwas blokjes worden gesmolten. Vervolgens brengen deelnemers het op speciaal gecoat papier aan. Als de bijenwas stolt, krijgt de tekening zijn blijvende vorm. Deze vorm is bijna altijd onvoorspelbaar, geen tekening is hetzelfde. Aan de hand van open vragen ontdekken aanwezigen dan wat de tekening hen te vertellen heeft. "Kom op dinsdagmorgen 11 april of woensdagavond 19 april naar Harreveld voor een moment voor jezelf", raadt Sonja aan.


www.sonjawolters.nl