Nicole, Kimberley, Kitty, Anita, Dennis en Linda. Foto: PR
Nicole, Kimberley, Kitty, Anita, Dennis en Linda. Foto: PR

Goed(e)koop opent eerste vestiging in Zelhem

ZELHEM - Goed(e)koop staat voor de groentespeciaalzaak met gezonde producten voor een zeer scherpe prijs. Aan de kwaliteit wordt niet getornd en de klantvriendelijkheid die klanten gewend zijn, gaat niet verloren.

Het vertrouwde team van Klein Westland gaat ervoor zorgen dat iedereen in Zelhem bij het verspunt terecht kan voor topkwaliteit groenten en fruit. Anders dan zij gewend waren, kunnen zij zelf de producten uitzoeken en pakken. Onze medewerkers staan hen graag bij en bedienen graag.

Verspunt met topkwaliteit groente en fruit

Uit eigen keuken worden de voorverpakte (maaltijd) salades , de rauwkosten en goed verzorgde kant-en-klaar maaltijden gepresenteerd in de koelvitrine. Ook de vers gesneden en panklare groenten komen uit eigen keuken, zoals klanten altijd gewend waren.

Graag wil het personeel belangstellenden op donderdag 2 februari vanaf 8.00 uur verwelkomen met een zeer aantrekkelijk assortiment, met mooie openingsacties en uiteraard met een vriendelijk gezicht. Goed(e)koop is te volgen op Facebook en ook daar verrassen zij klanten met een speciale actie. Voor de eerste honderd klanten is er tevens een leuke attentie!

Samen met hun collega's, bakkerij Heyerman en keurslager Kamperman zorgen zij voor een verspunt waar mensen terecht kunnen voor gezonde voeding en een goed advies.

Welkom bij Goed(e)koop!