Vier finalisten van het biljartkampioenschap De Veldhoek. Foto: PR
Vier finalisten van het biljartkampioenschap De Veldhoek. Foto: PR Foto:

Harry Bakker tweede keer Biljartkampioen De Veldhoek

VELDHOEK - Rond de feestdagen werd voor de 33ste keer gestreden bij eetcafé De Veldhoek om de fel begeerde wisselbeker van biljartvereniging De Veldhoek. Op de finalezondag was het weer heel erg gezellig en het publiek werd getrakteerd op zeer spannende wedstrijden.

Voor de finale hadden zich vier deelnemers geplaatst: Gerrit Hietbrink, Martijn Dijkman, Harry Bakker en Dinant Groot Wassink. Harry en Dinant speelden hun eerste beide wedstrijden tegen Gerrit en Martijn uitstekend en wonnen deze dan ook overtuigend tussen de 20 en 25 beurten. Gerrit won de strijd om de derde plaats gemakkelijk van een zeer tegenvallende Martijn. Dinant begon de finale uitstekend en leek aan de winnende hand, maar Harry kwam sterk terug en was de eerste die zijn caramboles vol had. Dinant maakte daarna in de nastoot gelijk.

Dus werd er een verlenging gespeeld en deze leek opnieuw een gelijke stand op te leveren, maar uiteindelijk kwam Dinant 1 carambole te kort en werd Harry Bakker voor de tweede keer in zijn carrière Kampioen van de Veldhoek.

Uitslag: 1. Harry Bakker - 30 punten, 2. Dinant Groot Wassink - 30 pt., 3. Gerrit Hietbrink - 25 pt, 4. Martijn Dijkman- 17 pt.

Vier finalisten van het biljartkampioenschap De Veldhoek. Foto: PR