Notaris Natascha Dröge-Steenbergen verzorgt lezing. Foto: PR
Notaris Natascha Dröge-Steenbergen verzorgt lezing. Foto: PR

Lezing levenstestament en erfrecht

BAAK - Gerritsen Grafmonumenten en Dröge Notariaat organiseren op maandag 6 november een gratis lezing met advies over het levenstestament en het erfrecht. Om 19.30 uur staat de koffie klaar aan de Zutphen Emmerikseweg 103C in Baak. Om 20.00 uur start de lezing door notaris Natascha Dröge-Steenbergen.

De notaris geeft de laatste stand van zaken en tips over het erfrecht en de voordelen van een (levens)testament. Daarbij geeft zij uitleg over vermindering van de eigen bijdrage voor wie in een verzorgingstehuis woont, besparing van erfbelasting of hoe te handelen bij ernstige ziekte, dementie of andere redenen waardoor iemand tijdelijk of langdurig niet in staat is eigen belangen te behartigen. Ook het regelen van financiële en medische zaken, euthanasieverklaring en/of medisch behandelverbod komen ter sprake.

Een inspirerende avond die veel kennis zal opleveren. De lezing zelf duurt ongeveer een uur. Na de lezing is er volop gelegenheid om vragen te stellen en wordt de mogelijkheid geboden een testament te laten nakijken.

Er zijn geen kosten aan deze avond verbonden. Aanmelden is noodzakelijk en kan via erna@gerritsengrafmonumenten of door te bellen met 06 - 20 42 37 02.