Beware zal muzikaal voor sfeer gaan zorgen. Foto: PR
Beware zal muzikaal voor sfeer gaan zorgen. Foto: PR Foto: Foto: PR

Bokbier proeven in het Kulturhus

VORDEN - De herfst is begonnen. Het mooie en gezellige van dit jaargetijde is dat de haard aan kan en dat voor de liefhebber het bokbier weer verkrijgbaar is. De beheerder van het Vordense Kulturhus heeft, zoals ieder jaar, een voorraad ingekocht en wil dit graag laten proeven. Daarom zijn op zondagmiddag 15 oktober de deuren open en is iedereen, vanaf 18 jaar, welkom in het Kulturhus om Grolsch Herfstbok te komen proeven. Ter introductie staat er voor elke bezoeker een Herfstbok glas klaar en het eerste Bokbiertje is deze middag van het huis.

Voor wie geen Bokbier liefhebber is, is er ook Grolsch Weizen, Grolsch Radler of een Grolsch biertje van de tap. Geen bierdrinker, geen punt. In de voorraad van het Kulturhus staat vast wel een ander passend drankje.
De band Beware zal muzikaal met blues, rock en soulmuziek voor de juiste sfeer gaan zorgen en vele covers spelen. Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom, de toegang is gratis.

Heb je na deze middag de smaak te pakken, binnenkort is er nog een uitje. Op zaterdagavond 21 oktober staat de band S.H.U.R.T. op het podium van het Kulturhus. Deze rock-pop coverband brengt naast bekende klassiekers van hun rockhelden een eigen vertaling van pop-nummers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Adèle, Cindy Lauper, Pink Floyd, Donna Summer en Chris Isaac. Ook voor deze avond staan de deuren open voor publiek, maar let wel vol=vol!