Merel, Marlou en Paulien staan in de finale van 'Amphion Open'
Merel, Marlou en Paulien staan in de finale van 'Amphion Open' Foto:

Finalisten 'Amphion Open' bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 13 september verzorgt het programma live@ideaal een speciale uitzending. Uitgenodigd zijn de finalisten van het 'Amphion Open' 2017. Zij zullen tussen 20.00 en 22.00 uur optreden in het in het programma, dat vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden.

De musicaltheatergroep van Eléne Vaye uit Terborg/ Didam/ Duiven heeft voor Amphion Open een musicalmedley, vol zang en dans samengesteld voor de tieners uit de groepen musicaljong Doetinchem/Didam en Duiven.

Exit the Hive (Ulft) maakt experimentele muziek in het genre progressieve funkrock met vernieuwende akkoordprogressies en kritische teksten.De bezetting is Tom van Weeld (drums), Dirk Evelo (bas), Steven Tiggelman (gitaar) en Collin Daamen (zang).

Merel (16) Marlou (15) en Paulien (14) uit Ulft kwamen als kleine meisjes bij de Ulftse nachtegalen. Toen ze naar het jeugdkoor gingen begon het serieus te worden en vormden ze een zanggroepje. Ze stellen zelf meerstemmige melodieën samen. Ze begeleiden zichzelf op piano en/of gitaar.

Live@Ideaal wordt woensdag van 20.00 tot 22.00 uur uitgezonden.