Genieten van prachtige natuur tijdens de fietsroute. Foto: PR
Genieten van prachtige natuur tijdens de fietsroute. Foto: PR Foto:

Programma Zomerfeesten Vorden 2017 bekend

VORDEN - Puur Vorden! Dat is het motto van de organisatie achter de Vordense Zomerfeesten. Het derde weekend van juli, donderdag 20 tot en met zaterdag 22 juli is het eindelijk weer zover, de Vordense Zomerfeesten. Net als ieder jaar wordt het weekend weer een feest voor en door Vordenaren waarbij gezelligheid centraal zal staan. Naast de kermis, (kinder)braderie zal er dit jaar een nieuwe activiteit toegevoegd worden aan het weekend.

Op donderdag starten de zomerfeesten met de braderie en de kermis. Uiteraard zullen de kermisattracties dit jaar niet ontbreken in het centrum.

Vrijdag krijgen jonge ondernemers de mogelijkheid om tijdens de kinderbraderie een eigen kraam te huren en hun waren te verkopen. Tussen 14:00 en 17:00 uur mogen kinderen – onder begeleiding van volwassen, een kraam huren.
Inschrijving voor de kinderbraderie kan zoals gewoonlijk weer bij de VVV in Vorden.

De laatste dag van de zomerfeesten zullen er enkele nieuwe activiteiten zijn. Voor iedereen die graag fiets is er een fietsroute georganiseerd waarbij men eindeloos kan genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur- en cultuurhistorie in en rondom Vorden. Tijdens de route heeft men de mogelijkheid om bij verschillende ondernemers te stoppen.Tussen 13:00 uur en 15:00 word er door Free-Wheel in het dorp een handboogtoernooi georganiseerd. Naast het handboogtoernooi stelt Free Wheel net als vorig jaar enkele Tuk Tuks beschikbaar waarbij men niet alleen opgehaald kan worden maar ook naar een locatie van de fietsroute gebracht kan worden.

Naast kermis en (kinder)braderie ook een nieuwe activiteit plaats

Opgeven voor de fietsroute of het reserveren van een Tuk Tuk kan via het e-mailadres. Voor meer informatie, houd de Vordense Zomerfeesten Facebook pagina in de gaten.


zomerfeesten@gmail.com