Het Cycling Team Vorden met de begeleiders die meegaan met de zesdaagse toertocht. Foto: PR
Het Cycling Team Vorden met de begeleiders die meegaan met de zesdaagse toertocht. Foto: PR Foto:

Cycling Team Vorden fietst voor KiKa toertocht door Dolomieten

VORDEN - Zondag 25 juni zal in Bolzano, Noord-Italiƫ het startschot klinken voor de zeven renners van Cycling Team Vorden. Zij beginnen dan aan een zesdaagse toertocht door de Dolomieten. Een fikse uitdaging waarbij ze verwachten zo'n acht uur gemiddeld per dag op de fiets te zitten. Totaal zullen zij 995 km overbruggen en bergen beklimmen zoals de Stelvio en de Gavia, zodat in het geheel 16.000 hoogtemeters worden bedwongen. De fietstocht is een tegenprestatie voor alle sponsoren. Zij dragen voor het team met ruim 20.000 euro bij aan KiKa, het fonds dat geld inzamelt om kinderen kankervrij te krijgen.

Afgelopen maand zijn er twee toertochten georganiseerd door Cycling Team Vorden om deze donaties op te halen. Vrijdag 26 mei is er een besloten toertocht geweest voor het netwerk van medewerkers in de verzekeringsbranche. En een week later was er de toertocht voor medewerkers van Royal Cosun. Alles georganiseerd rondom het terrein van voetbalvereniging Vorden.
Naast het organiseren van deze evenementen fietsen de renners van Cycling Team Vorden hun trainingskilometers om de zes dagen van de Giro di Kika in de Dolomieten te volbrengen. Wilt u dit sympathieke doel en team ondersteunen, ga dan naar de website www.girodikika.nl, klik op 'sponsor nu' en vul bij deelnemer/team 'Cycling Team Vorden' in. De rest wijst zich vanzelf op de website. Het bedrag gaat direct naar KiKa.

Cycling Team Vorden
Het team van fietsers bestaat uit: Cobi van Rijn, Marian van Dijk, Ingrid van der Linden, Franco Benincasa, Andre Karmiggelt, Rienk Legtenberg, Willy Berentsen. Als begeleiders gaan mee Nancy Stada, Esther Verheij, Monique Smeijers en Ge de Jong. Het Cycling Team Vorden en haar avonturen is te volgen op Facebook.