Dash JB1. Foto: PR
Dash JB1. Foto: PR Foto:

Dash JB1 voor tweede keer kampioen

VORDEN - Vorige week zaterdag 22 april was de laatste competitiewedstrijd van volleybalteam Dash Jongens B1 uit Vorden. Hun tegenstander van deze wedstrijd was Swikaros JB1 uit Millingen aan de Rijn. Deze wedstrijd moest met 4-0 gewonnen worden anders zou concurrent Orion JB2 kampioen worden.

De wedstrijd verliep als volgt: de eerste set veroverde Dash gemakkelijk met 25-9. Vervolgens bood Swikaros in de tweede en derde set flink wat tegenstand, maar toch won Dash met 25-19 en 25-21. De vierde en laatste set verliep op rolletjes en werd met 25-14 gewonnen door Dash. Dit bracht de wedstrijd tot een eindstand van 4-0 en hiermee werd Dash JB1 voor de tweede keer kampioen met slechts één punt meer dan hun concurrent.

De eerste helft van de competitie werd het team ook al kampioen; in de eerste klasse. Ze promoveerden naar de hoofdklasse en werden in de tweede helft ook kampioen.