instructie over het hanteren van de golfclubs en de dynamiek van het spel. Foto: PR
instructie over het hanteren van de golfclubs en de dynamiek van het spel. Foto: PR Foto:

Ruim zeventig belangstellenden Open Dag Lochemse Golfclub

Informatie over opbouw en onderhoud baan en instructie golfclubs

LOCHEM - Afgelopen zondag 9 april hebben meer dan 70 belangstellenden de Open Dag van de Lochemse Golfclub bezocht. Verdeeld over een ochtend- en een middagsessie werden zij geïnformeerd door de greenkeeper over opbouw en onderhoud van de baan waarbij aandacht voor de natuur en de natuurlijke omgeving bijzondere aandacht kregen.

Verder was er een instructie over het hanteren van de golfclubs en de dynamiek van het spel door de golfpro, en kon op de par 3 oefenbaan het spel in praktijk gebracht worden.

De sessie werd afgesloten met gelegenheid tot vragen en het verstrekken van een informatiepakket over golflessen, het behalen van baanpermissie en de mogelijkheden van een lidmaatschap.

Naast de Open Dag werd er op de baan competitie gespeeld door poulegenoten van een van de herenteams en wel van de Rosendaelse, de Edese, Amelisweerd en Zeewolde. Ook was de jaarlijkse ontmoeting van het bestuur met de naobers. En er waren de reguliere jeugdlessen en spelers op de holes die nog vrij waren. Al met al een dag met veel activiteiten op en rond de baan waarbij de zon volop aanwezig was.