Timme Koster met cheque, rechts daarnaast Hinco -Jan Kwast in de nieuw gecoate glijbaan. Daaronder v.l.n.r. bestuursleden stichting Oudejaars Crossloop Vorden: Leon Rinders, Wilbert Menkveld, Arjel de Vries, Kim Bosch en Oscar Bleumink. Bestuursleden Gerard Oosterhuis en Han Bruggert waren afwezig. Foto: PR
Timme Koster met cheque, rechts daarnaast Hinco -Jan Kwast in de nieuw gecoate glijbaan. Daaronder v.l.n.r. bestuursleden stichting Oudejaars Crossloop Vorden: Leon Rinders, Wilbert Menkveld, Arjel de Vries, Kim Bosch en Oscar Bleumink. Bestuursleden Gerard Oosterhuis en Han Bruggert waren afwezig. Foto: PR Foto:

Oudejaars Crossloop Vorden doneert ruim 2500 euro aan zwembad In de Dennen

Geld gebruikt voor renovatie van glijbaan

VORDEN - De opbrengst van de Oudejaars Crossloop Vorden 2016 is gedoneerd aan het Vordense Zwembad In de Dennen. De nieuwe bedrijfsleider Hinco-Jan Kwast en scheidend bedrijfsleider Timme Koster namen de cheque van maar liefst 2507 euro in ontvangst. Ze zijn allebei erg blij met het bedrag.

Sinds enkele jaren moet het zwembad rondkomen zonder subsidie van de gemeente en dus kan het bad alle hulp gebruiken! Het geld is gebruikt voor de renovatie van de glijbaan die is voorzien van een nieuwe coating. Ook voor het komende jaar heeft de Stichting Oudejaarscrossloop Vorden toegezegd dat de opbrengst van de Oudejaars Crossloop naar het zwembad gaat.

De Oudejaars Crossloop
De Oudejaars Crossloop wordt dit jaar gehouden op zaterdag 30 december 2017 waarbij 5, 10, 15 km en de 1 km kidscross kan worden gelopen tijdens de mooiste crossloop van de Achterhoek. Voorinschrijven is mogelijk vanaf 15 september 2017 via de website.

www.oudejaarscrossloop.nl