Iedereen was verkleed in de mooiste en gekste outfits Foto: PR.
Iedereen was verkleed in de mooiste en gekste outfits Foto: PR.

Eerste feest van VOEST meer dan geslaagd

VORDEN – Meer dan geslaagd. Zo kan het eerste evenement die de vorig jaar opgerichte Vordense Evenementen Stichting VOEST zaterdagavond 25 februari in sporthal 't Jebbink organiseerde omschreven worden. Aan het evenement was het thema 'Carnaval' verbonden. Iedereen was dan ook verkleed in de mooiste en gekste outfits en vierde volop het sfeervolle feest mee. Al dan niet meelopend in een van de talloze polonaises.

Door Jan Hendriksen

Waar normaliter de volleyballers de ballen keihard op de vloer proberen te smashen en de badmintonners hun shuttle over het net slaan was de sportruimte nu het domein voor enkele honderden grotendeels jonge carnavalisten.

Rond de klok van half elf werd zaterdagavond de mooist verklede personen beloond met een prijs. In de zelfgemaakte 'trollenpakken' werden Daan Luesink en Raziel Rouwenhorst uitgeroepen als best en mooist verklede carnavalisten van de avond.

DJ Kees draaide in de sfeervol ingerichte sportzaal van sporthal 't Jebbink het publiek warm tot elf uur en sloot z'n set spetterend af in z'n Batman outfit. DJ Mike van Doorn vulde de avond verder in met carnavalsklassiekers, Nederlandstalige en house nummers en sloot de avond af zodat iedereen voldaan naar huis ging. Een 'VOESTburger' werd door menigeen op weg naar de uitgang besteld om vervolgens huiswaarts te keren. De organisatie sprak na afloop van een succesvol eerste feest. "Dit smaakt duidelijk naar meer", zo liet secretaris Jan Willem Voortman van VOEST weten.