Foto: PR.
Foto: PR.

Prins en adjudant bieden buurt
versnaperingen aan

Medler/Kranenburg – Oudejaarsavond 2016. Ter afsluiting van het kalenderjaar besloten Prins Joost de Eerste en adjudant Gerrit de Eerste de buurt, Kranenburg Oost, rond te gaan en de bewoners van Medler een (warme) versnapering aan te bieden. De glühwein was het populairst maar ook de warme chocolademelk, de oliebollen en de speciale Buurman & Buurman koeken vonden gretig aftrek.

Op de foto de primeur: buurtgenoot en uitbater Peter ten Have van café-restaurant 't Wapen van het Medler, dat ook dit jaar eind februari 'de place to be' voor het carnavalsfeest van Stichting Kranenburgs Carnaval vormt.


Uiteenlopende stijlen muziek van
salonorkest Happy Days

ZUTPHEN - Salonorkest Happy Days komt woensdag 18 januari naar Het Bornhof in Zutphen. Aanvang 14.00 uur.

Het repertoire van salonorkest bestond aanvankelijk uit Weense salonmuziek, walsen en operette melodieën. In de loop der jaren is het uitgebreid tot muziek van zeer uiteenlopende stijlen zoals marsen, Latindansen, swingnummers en selecties uit filmmuziek en musicals.

Iedereen die geïnteresseerd is in het optreden van 'Happy Days' is van harte welkom op 18 januari van 14.00 tot 16.00 uur in Het Buurtcentrum van Het Bornhof aan de Hobbemakade 246 in Zutphen. De entree bedraagt 2,50 euro inclusief koffie/thee en een pauzedrankje. Voor meer informatie, neemt men contact op met Ilonka ten Velde van Activiteiten en Welzijn Sutfene.

0575 – 59 44 44

info@sutfene.nl