Zelos Broeder Nieuwjaarsloop

Zelhem - In samenwerking met Broeder Hypotheekadvies verzorgt Z.S.V. Zelos op zaterdag 6 januari weer de altijd gezellige en traditionele Nieuwjaarsloop 2018. Er zijn een aantal mooie routes rondom het Sportpark Pluimerskamp uitgezet. Deelnemers (hardlopers, wandelaars, Nordic Walkers) kunnen kiezen uit de afstanden 3, 5 en 10 kilometer.

Het evenement begint om 12.00 uur met de jeugdrun (t/m 12 jaar). Je hoeft geen lid te zijn van Zelos om te kunnen deelnemen. Iedereen kan zich tussen 11.00 en 11.30 uur aanmelden.
De hardlopers starten om 14.00 uur. Voor de wandelaars en de Nordic Walkers zijn er twee mooie wandelroutes uitgezet (5 en 10 kilometer). Voor de 5 kilometer kan gestart worden tussen 13.15 en 13.45 uur. Deelnemers aan de 10 kilometer wandel/Nordic Walking tocht kunnen tussen 12.45 en 13.30 uur starten.
Om op zaterdag 6 januari een grote drukte bij de inschrijving te voorkomen, kunnen deelnemers vooraf inschrijven via de website van zsv Zelos. Onder het kopje 'activiteiten' - zsv Zelos Broeder Nieuwjaarsloop, staat het inschrijfformulier. Wie deze invult, hoeft op de dag zelf alleen zijn of haar startnummer op te halen in het clubhuis. Deze voorinschrijving sluit op vrijdagavond 5 januari om 18.00 uur. Op zaterdag 6 januari ka worden ingeschreven vanaf 12.45 tot 13.30 uur in het clubhuis. De wandelaars en Nordic Walkers kunnen zich ook melden in het Clubhuis. Daar krijgen ze dan de routebeschrijving voor de gekozen afstand.
Deelname aan het evenement is gratis. Na afloop van de Nieuwjaarsloop wacht er een heerlijke kop erwtensoep tijdens de nieuwjaarsreceptie, waar men vrienden en bekenden een prettig en sportief 2018 kunt toewensen. De muziek wordt verzorgd door Alex Kramp.