Stichting Zwembad Het Elderink gaat door met de oliebollen actie

HENGELO - Stichting Zwembad Het Elderink zal ook dit jaar weer in samenwerking met Bakkerij Aloys Lurvink oliebollen en appelbeignets verkopen.

De opbrengst gaat natuurlijk naar het zwembad, de mooiste voorziening van Hengel in de zomer voor jong en oud en zal worden besteed aan een algemeen nut. Denk hierbij aan activiteiten voor de jeugd, nieuw meubilair voor buiten en/of verlichting voor het discozwemmen.

Verkoop op het zwembad
De verkoop vindt dit jaar niet plaats op de bekende plek bij het oorlogsmuseum, maar gewoon op het zwembad zelf. Daar is het warm, er i s voldoende parkeerplek en ruimte voor een praatje onder genot van een lekkere bak koffie. De vrijwilligers hopen iedereen in grote getale te zien. De bollen worden per uur vers gebakken en opgehaald. De verkoop is op zaterdag 30 december van 10.00 tot 15.00 en zondag 31 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Het bestuur wil iedereen die het zwembad op welke wijze dan ook ondersteund enorm bedanken. "Zonder uw steun geen bad. Wij wensen alle donateurs, sponsoren in geld en natura en de vrijwilligers een heel gezond en spetterend nieuwjaar. Samen staan we sterk en gemeenschapszin is onze drive!"


www.zwembadhetelderink.nl


Café Heezen: Dudes of Hengel tijdens Nieuwjaarsborrel

STEENDEREN - Café Zaal Heezen in Steenderen heeft ook dit jaar weer een gezellig eindejaarsprogramma in petto voor haar bezoekers. Natuurlijk is hiervoor de zaak weer helemaal in stijl aangekleed.

Zondag 31 december is er weer het traditionele pot-biljarten. Aanvang 14.00 uur. Een aantal uren later, om 00.30 uur, wordt 2018 feestelijk ingeluid met de mooiste muziek, gebracht door DJ Kapitein. Van classic hits tot dance, pop, rock en Nederlandstalig; alles komt voorbij. En uiteraard worden er ook verzoeknummers gedraaid. De entree is gratis. Maandag 1 januari wordt voor de eerste keer een Nieuwjaarsborrel gehouden bij Heezen.

Vanaf een uurtje of 16.00 zal het akoestische duo The Dudes of Hengel het jaar muzikaal openen met lekkere covers uit het rock 'n roll, country en blues genre. Denk daarbij aan klassiekers van Johnny Cash, CCR, Neil Young, Bruce Springsteen, Hank Williams en Nirvana. Ook gaan the Dudes op de Ierse tour. Met z'n tweeën zetten zij het geluid van een complete band neer, met diverse instrumenten zoals gitaar, banjo, ukulele, mondharmonica en percussie. De entree is gratis.

Kom gezellig het oude jaar uit- en het nieuwe jaar inluiden bij Café Heezen. Denk hierbij aan de klassiekers van niemand minder dan: Johhny Cash, Traveling Wilbury's, CCR, Waylon Jennings, Neil Young, Roy Orbison, Bruce Springsteen, Hank Williams en Nirvana, maar we gaan ook op de Ierse tour! The Dudes of Hengel is geen 'less is more' band, maar een 'more is more' band! Wij zetten met twee man het geluid van een complete band neer door te spelen op meerdere instrumenten, zoals: gitaar, banjo, ukulele, mondharmonica en percussie. Wij maken het ons zelf graag moeilijk ;-). Al eens twee hillbilly's uit Hengel live willen horen spelen? Denk dan aan ons. The Dudes of Hengel.Denk hierbij aan de klassiekers van niemand minder dan: Johhny Cash, Traveling Wilbury's, CCR, Waylon Jennings, Neil Young, Roy Orbison, Bruce Springsteen, Hank Williams en Nirvana, maar we gaan ook op de Ierse tour!

The Dudes of Hengel is geen 'less is more' band, maar een 'more is more' band! Wij zetten met twee man het geluid van een complete band neer door te spelen op meerdere instrumenten, zoals: gitaar, banjo, ukulele, mondharmonica en percussie. Wij maken het ons zelf graag moeilijk ;-). Al eens twee hillbilly's uit Hengel live willen horen spelen? Denk dan aan ons. The Dudes of Hengel.


Café Heezen, 0575-451204