Het is duidelijk, hier is een Abraham. Foto: PR
Het is duidelijk, hier is een Abraham. Foto: PR

Open avond Vrouwen van Nu

STEENDEREN - Op donderavond 26 oktober komt binnenhuisarchitect en opruimcoach Jacquelien Koopman uit Zutphen een inspirerende avond presenteren bij de Vrouwen van Nu avond in Het Anker in Steenderen.

Jacquelien geeft deze avond veel tips en een stappenplan, leert de dames hoe zij ruimte kunnen scheppen in huis, fijner kunnen wonen en lichter kunnen leven. Zij laten zich inspireren en nodigen anderen uit ook te komen.
Voor niet leden zijn de kosten 2.50 euro per persoon. De avond begint om 19.45 uur.


Blues in Theater Onder de Molen

VORDEN - Theater Onder de Molen heeft vrijdagavond 13 oktober speciaal een band geprogrammeerd voor liefhebbers van de blues.

De bluesband Slippin' and Sliding maakt dan zijn opwachting en zal de zaal op zijn kop zetten met hun muziek. Deze band uit Ede speelt covers en eigen werk, traditionele blues, met afwisselend gitaarwerk, gedragen door een dragende rhythm sessie en rauwe stem.
Dit optreden is in het theater aan de Lindeseweg 29 in Vorden (buurtschap Linde) en begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 10 euro, exclusief consumpties. Kaarten kunnen via de website worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht.
Dit bijzondere theater heeft een beperkte capaciteit. Vooraf reserveren wordt aanbevolen en is mogelijk via de website, waar tevens het volledige programma van het theater is te vinden.


www.theateronderdemolen.nl


Bert Stegehuis 50 jaar

HENGELO - De vrolijke varkenshouder en vriend Bert Stegehuis uit Hengelo heeft Abraham ook mogen ontmoeten. Zijn erf stond vol met gezellige Abraham's. De ludieke teksten waren zeer duidelijk en behoefden geen nadere uitleg. Een gezellige feestje werd gevierd bij de Tol. De weg er naar toe werd genavigeerd door duidelijke A4-tjes langs de kant van de weg. Het was een super belevenis.