Het DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok
Het DVO Stratenvolleybaltoernooi. Foto: Wesley Kok

De Volleybalspeeltuin van WIK

STEENDEREN - Volleybalvereniging WIK in Steenderen start op 7 oktober met een nieuw concept voor jonge kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar: de Volleybalspeeltuin. Bij deze leuke speelplaats gaan de kinderen verschillende activiteiten en spelletjes doen. Volleybal staat hierbij nog niet centraal, maar het gaat juist om het plezier en de algemene motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast spelen de kinderen met elkaar, waardoor ze zich ook op sociaal gebied kunnen ontwikkelen.

De Volleybalspeeltuin wordt begeleid door trainers van Volleybalvereniging WIK. Zij geven les en doen verschillende activiteiten en spelletjes met de kinderen. De eerste editie wordt gehouden op zaterdag 7 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen.

Ook op 28 oktober, 18 november en 16 december wordt een Volleybalspeeltuin georganiseerd. Deelname is gratis. Het is handig dat kinderen die mee komen doen sportkleding dragen.

Meer weten? Ga naar de website van Volleybalvereniging WIK of stuur een e-mail.


www.wiksteenderen.nl

jeugd@wiksteenderen.nl


Inschrijving Jentha Fysiotherapie DVO Stratenvolleybaltoernooi van start

HENGELO - In september begint voor velen het 'normale' leventje weer: vakantie voorbij, weer aan het werk of naar school en beginnen weer met sporten. En zo begint de Stratenvolleybalcommissie weer met de voorbereidingen voor het 41ste Stratenvolleybaltoernooi.

Online inschrijven
Teams kunnen zich inschrijven via de site van DVO: www.dvohengelo.nl. Onder de button 'Stratenvolleybaltoernooi' staat de link naar het inschrijfformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 17 september 2017.
Inmiddels hebben de teamcontactpersonen een mail ontvangen met een linkje naar de site van DVO.

Nieuwe teams
Vorig jaar hebben zich 88 teams ingeschreven voor het toernooi. Bestaande teams hebben voorrang op nieuwe teams zolang ze zich op tijd opgeven. In geval van teveel deelnemende nieuwe teams is datum en tijdstip van aanmelding bepalend voor toelating tot het toernooi.

Het inschrijfregelement is terug te vinden op de site van DVO.

Het toernooi zal eind november van start gaan en de finale zal plaatsvinden in het laatste weekend van januari 2018. Kijk voor meer informatie op www.dvohengelo.nl of neem contact op met de stratenvolleybalcommissie via stratenvolleybal@dvohengelo.nl.


Volg het toernooi via:

www.facebook.com/SVBDVO

en twitter.com/DVOSVB


Benno Boesveld kampioen De Brasem

STEENDEREN - Ook in 2017 zijn weer vijf wedstrijden gevist voor het kampioenschap van visvereniging De Brasem.

De eerste wedstrijd visten de leden in de IJssel bij de Bontekoeweg. Daarna zijn twee karperwedstrijden gehouden in de Kleine Kolk. Hierbij doen ook de seizoenkaarthouders mee. De derde wedstrijd heeft plaatsgevonden in de IJssel bij het Bronkhorster Veer. De laatste wedstrijd visten de leden in de Grote Kolk gevist, waarbij zij een zeer bijzondere bijvangst hadden: een schildpad.

Na de vijf wedstrijden voor leden en juniorenleden was het Benno Boesveld die het kampioenschap 2017 op zijn naam schreef. Hij behaalde in totaal 97 punten. Jan van Halen volgde hem nipt met 95 punten. Derde eindigde Jurgen van Koot, 79 punten.

Benno Boesveld. Foto: PR