Sfeervolle eerste editie Foodtruck festival bij Coen. Foto: PR
Sfeervolle eerste editie Foodtruck festival bij Coen. Foto: PR

Foodtruck festival bij Coen is gezellig en leuk

ZELHEM - Op 20 augustus van 14.00 tot 21.00 uur vindt bij horecagelegenheid Coen Evers aan de Keijenborgseweg 27 voor de tweede keer een gezellig foodtruck event plaats met dit jaar maar liefst acht diverse trucks. Entree is gratis.

Wat staat er op het menu? Lekkere koffie van Ella Barista's koffiewagen uit Doetinchem, Thaise Wraps en Curries van De-bak-brommer wok en grill uit Haaksbergen, biologische en biologisch belegde Bammetjes van Blond, Foodtrip Frank uit Gendringen, DTV Smokers Doetinchem met burgers, Achterhoekse ambachtelijke ijsjes van IJsboerderij De Steenoven uit Hummelo, De kofferbakker thee, koffie en poffertjes en de ChanSoupe Caravan met huisgemaakte maaltijdsoepen. Coens Pannenkoekenhuis verzorgt de dranken.

Dit alles in een gezellige relaxte setting waarbij men kan genieten van een hapje en drankje met rustige loungemuziek op de achtergrond. Ook voor de kinderen is er van alles te doen, zij kunnen zich vermaken in de speeltuin, waar ook een springkussen is en er is een clown aanwezig die ook ballonfiguren maakt.


www.coenevers.nl