Kampioensteam Pax JO9-1. Foto: Wesley Kok
Kampioensteam Pax JO9-1. Foto: Wesley Kok

Pax JO9-1 kampioen

HENGELO - Na het winnen van het Graafschap Pincvision toernooi werd ook de titel in de tweede klasse van de pupillen onder negen competitie van de KNVB binnengehaald. Alle spelers hebben zich gedurende het seizoen enorm goed ontwikkeld en met veel spelplezier alle wedstrijden in de voorjaarscompetitie gewonnen. Gefeliciteerd met dit welverdiende resultaat.


Mix dubbel Socii Tennis kampioen

WICHMOND - Wichmond- Het mix team van Socii Tennis is zaterdag kampioen geworden. Winst tegen Rekken 2 was voor de Wichmonders genoeg voor de titel.

Het team bestaande uit Nel Nijenhuis, Peter Wolbrink, Bennie Peters, Suzanne Nijenhuis, Manon Peters en Bastiaan Pikkert speelde zaterdag een thuiswedstrijd tegen Rekken 2. Tegen Wehl en Rekken 1 had Socii al gewonnen. Zaterdag werd de laatste wedstrijd in deze voorjaarscompetitie gespeeld.

Bennie Peters hoopt volgend jaar weer in een andere poule te worden ingedeeld, waarin het mixteam ook enkels speelt. Nu werden alleen dubbels gespeeld. "Ik hou er wel van als we wat meer tegenstand krijgen. Het is leuk om kampioen te worden, maar dat hoeft niet per se. Dan liever een poule waarin we flink aan de bak moeten."


The Blacktop Symphony bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 24 mei staat 'The Blacktop Symphony' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentator van het programma.

The Blacktop Symphonie is een duo met beukende drums en een scheurend Hammondorgel. Met slechts deze twee instrumenten, weet de band een krachtig en uniek geluid te creëren. Tijdens hun energieke show wordt het publiek meegenomen op een reis door muzikale landschappen, die soms psychedelisch, donker en melancholisch zijn, maar die plots om kunnen slaan naar swingende Rock 'n Roll. De muziek van Arjan en Frank zit vol invloeden uit de jaren zestig en zeventig, waar ze een eigen geluid uit gedestilleerd hebben.

Live@Ideaal wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond vanaf 19.30 uur via de website. Bands en artiesten die ook in het programma live willen komen spelen, kunnen mailen naar Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org

V.l.n.r.: Bennie Peters, Nel Nijenhuis, Suzanne Nijenhuis, Peter Wolbrink en Manon Peters. Bastiaan Pikkert ontbreekt op de foto. Foto: PR