MoonYard legt in hun setlist de nadruk op Amerikaanse rock. Foto: PR
MoonYard legt in hun setlist de nadruk op Amerikaanse rock. Foto: PR Foto:

Derde Kerstdag traditiegetrouw naar MoonYard

Band presenteert haar nieuwe decor

ZELHEM - In het voormalig stamcafé van Normaal 'café de Tol' geeft MoonYard voor de zevende keer op rij op 27 december vanaf 20.00 uur een concert. Tijdens het Kerstconcert presenteert MoonYard haar nieuwe decor, ontworpen door bassist Hans Hoog Stoevenbelt in samenwerking met de Italiaanse ontwerper Costantino Rover. Bovendien zingt de Hengelose zangeres Cindy Thüss, een goede vriendin van de band, als gast een aantal nummers mee.

MoonYard legt in hun setlist de nadruk op Amerikaanse rock. De gloeiende Amerikaanse rockcovers worden gepresenteerd op een smaakvol/magnifiek gestileerd podium en voor de vaste fans van de band zullen er dit jaar weer een flink aantal nieuwe nummers te ontdekken zijn.

Nummers van The Allman Brothers, Stephen Stills, Tom Petty, Jackson Browne, The Band, Bob dylan, Neil Young, Joni Mitchell, Bonnie Raitt, David Lindley, Warren Zevon, America, Peter Frampton en Johnny Winter zijn zomaar een greep uit de setlist van MoonYard.

MoonYard bestaat uit: Henk Buiting op hammondorgel en piano, Ronald Buiting op percussie en gitaar, Gerton Eijkelkamp op drums, Hans Hoogstoevenbelt op bas en Stef Woestenenk op gitaar en leadzang.

Entree 5 euro.


www.moonyard.nl