Muziekvereniging Union Zelhem. Foto: Erik Rozendal
Muziekvereniging Union Zelhem. Foto: Erik Rozendal Foto:

Publiek geniet van Union Zelhem

ZELHEM - Zaterdag 19 november genoot het talrijk opgekomen publiek van het concert 'In Heaven with Union'. Twee toporkesten, Muziekvereniging Union, voor deze gelegenheid uitgebreid met 16 gastmuzikanten en Het Fanfare Collectief trakteerden het publiek op prachtige fanfaremuziek. Union maakte indruk met het schitterende werk Heaven on Earth van Maurice Hamers en Jolanda Brugman soleerde virtuoos op de saxofoon in Raphsody for Tienhoven.

Het Fanfare Collectief speelde onder andere Colours for Trombone van Bert Appermont. Trombonist Fabian Vos nam op onnavolgbare wijze de solopartij voor zijn rekening.

De gemeente Bronckhorst, en Zelhem in het bijzonder, mag zich gelukkig prijzen met het feit dat er door amateurmuzikanten uit de gemeente en de directe regio al decennia lang op zo'n hoog niveau gepresteerd wordt.

Op zaterdag 17 december kunnen de inwoners van Zelhem en omstreken weer genieten van mooie muziek. In de Lambertikerk geeft Union dan namelijk een Kerstconcert in samenwerking met het zangkoor Inspiration uit Halle.