AH moest twee keer rijden om alle cadeaus te bezorgen. Foto: PR
AH moest twee keer rijden om alle cadeaus te bezorgen. Foto: PR

Klanten Albert Heijn doneren massaal

Speelgoedactie voor Voedsel- en Kledingbank

ZELHEM - De vrijwilligers van de Voedsel- en Kledingbank Zelhem (werkzaam in heel Bronckhorst) waren blij verrast toen Arnold van Ommeren van Albert Heijn Hengelo met zijn bestelauto bij het depot aan de Johannes Vermeerstraat in Zelhem (de voormalige Schildersoordschool) kwam aanrijden en liet zien dat de bestelauto helemaal volgepakt zat met, door de klanten ingeleverd, speelgoed en knuffels. Hij meldde dat hij nog een tweede keer moest rijden om de rest op te halen.

De opbrengst is een voorraad overbodig geworden (maar zo goed als nieuw) speelgoed, dat door Sinterklaas en de Kerstman goed kan worden gebruikt om de schoenen te vullen van de kinderen uit de gezinnen, die gebruik mogen maken van de Voedselbank.

De voorraad is zelfs zo groot, dat een deel ervan gebruikt kan worden om de komende tijd verjaardagen in die gezinnen luister bij te zetten met leuke cadeautjes. Namens de vrijwilligers en de gezinnen bedankte Annie Peppelman Arnold, en met hem Albert Heijn Hengelo en de gulle klanten, voor deze succesvolle actie.