Toneelvereniging 'Wees Een Zegen' uit de Wittebrink. Foto: PR
Toneelvereniging 'Wees Een Zegen' uit de Wittebrink. Foto: PR Foto:

'Zet het maar op de rekening' door Wees een Zegen

Wittebrink - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 speelt toneelvereniging 'Wees Een Zegen' uit de Wittebrink het toneelstuk 'Zet het maar op de rekening' voor u. Het blijspel, geschreven door Jan van Blokland, bestaat uit drie bedrijven.

"Zaken zijn zaken! En van lenen is niemand rijk geworden" vindt Ben, de eigenaar van een doe het zelf zaak. Hij is dan wel niet in zijn winkel, maar ook tijdens zijn vakantie wordt vanuit zijn bungalowtent op de camping iedereen voorzien van de meest uiteenlopende zaken. Wat niet direct afgerekend kan worden, zet-ie wel op de rekening. En dat alles zonder btw, dus zwart. Maar al gauw komt de belastinginspectie op de camping om de belastingontduiker op te sporen. Het varkentje zou snel gewassen zijn, als niet de vriendin van de belastinginspecteur haar partner van ontrouw verdacht en met gelijke munt wil terugbetalen, door met de belastingontduiker onder een hoedje te gaan spelen.

De najaarsuitvoering vindt plaats in 't Brinkhuus aan de Hummeloseweg 67 te Zelhem. In de pauze is er een mooie verloting. De beide avonden starten om 19.30 uur en de entree bedraagt drie euro (voor donateurs gratis toegang).


www.toneelvereniging-weeseenzegen.nl