Maandag 22 augustus heeft Blankestijn Notariaat Advies Mediation haar intrek genomen in het voormalige politiebureau van Zelhem. Foto: PR
Maandag 22 augustus heeft Blankestijn Notariaat Advies Mediation haar intrek genomen in het voormalige politiebureau van Zelhem. Foto: PR Foto:

Politiebureau Zelhem wordt Notariskantoor

Zelhem - De verbouwing is afgerond, de tuin is grotendeels op orde gebracht, de nieuwe belettering is geplaatst en de verhuiswagen is voorgereden. Op 22 augustus jongstleden heeft Blankestijn Notariaat Advies Mediation als nieuwe gebruiker haar intrek genomen in het voormalige politiebureau van Zelhem aan de Dr. Grashuisstraat 2. Daarmee krijgt het pand in het centrum van Zelhem een nieuwe bestemming.

Blankestijn Notariaat Advies Mediation was gevestigd aan de Doetinchemseweg. De voorganger van notaris Blankestijn, notaris Pera, nam daar zijn intrek in 1996. Nu 20 jaar later is het kantoor verhuisd naar een nieuwe stek.

"Het werd tijd om uit te kijken naar een centrale, laagdrempelige locatie voor ons kantoor in Zelhem, met meer parkeerruimte. Het nieuwe kantoorpand voldoet aan alle eisen, met representatieve ontvangstkamers en ruime werkkamers voor de medewerkers. Toen ik vernam dat de politie haar vestiging in Zelhem zou sluiten, was het besluit snel genomen", aldus Jeroen Blankestijn, notaris en eigenaar van het kantoor.

"Wel moest het gebouw geschikt worden gemaakt voor ons kantoor. Zo moest er bijvoorbeeld een ruimte worden gecreëerd waar alle akten gedurende vele jaren kunnen worden bewaard. Verder beschikt het pand over een ruimte waar in de toekomst lezingen en informatieavonden zullen worden gehouden. Ik ben erg blij met de genomen stap en ik heb er vertrouwen in dat onze klanten ons ook in het nieuwe kantoor weten te vinden."

Tijdens het open huis is er een informatiemarkt

Op donderdagmiddag 6 oktober zal een open huis plaatsvinden. Tevens zal er die middag een informatiemarkt zijn in het kantoor, waar geïnteresseerden meer te weten kunnen komen over diverse notariële onderwerpen, zoals testamenten en levenstestamenten, schenkingen, huwelijkse voorwaarden, het oprichten van een bv, de aankoop van een eigen woning en mediation bij bijvoorbeeld echtscheiding.