Open repetitie Harmonie Prinses Juliana

ZELHEM - Muziekvereniging Prinses Juliana houdt op maandagavond 27 juni een open repetitie. Zowel de harmonie als opleidingsorkest OPmaat zullen die avond vanaf 19.00 uur samen repeteren.

OPmaat is tot 19.30 uur aanwezig, de harmonie repeteert tot 22.00 uur. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom een kijkje te komen nemen. Ook zijn de instrumenten te bekijken, of zelfs om uit te proberen. Sander Waamelink, dirigent van beide orkesten, zal over de verschillende instrumenten vertellen. Ook voor kinderen zal het een leuke, leerzame avond zijn. Wie wil het orkest wel eens proberen te dirigeren? Welke muziekinstrumenten komen er in een harmonieorkest voor? Hoe hard moet je blazen om geluid uit een bastuba te krijgen? Kom het zelf ontdekken!
Ook volwassenen, die interesse hebben in het nieuwe muziekproject Muziek met Méér dat in september van start gaat, zijn van harte welkom op deze open repetitie. Zij kunnen terecht met al hun vragen over het project.
Maar misschien heeft iemand altijd al eens willen zien hoe het er bij een orkestrepetitie aan toe gaat, of misschien alleen de sfeer komen proeven, ook dan is men welkom! De open repetitie vindt plaats in Cultureel Centrum de Brink te Zelhem. De entree is gratis.