Muziekband Fris. Foto: PR
Muziekband Fris. Foto: PR Foto:

Jubileumfeest in de tent bij Voetbalvereniging Zelhem in weekend 3/4/5 juni

Zelhem - Het komend weekend van 3, 4 en 5 juni staat voor de voetbalvereniging Zelhem volop in het teken van het 75 jarig Jubileum. Belangrijk hoogtepunt op zaterdagavond 4 juni is de trekking van de hoofdprijs van de KemperKip – v.v.Zelhem Jubileumloterij; de auto; een Skoda Citigo (demo model 2015) mogelijk gemaakt door Autobedrijf Vruggink. Die trekking vindt plaats direct na de wedstrijd tussen een selectie van VVZ1/Bronckhorst en Ex-NL elftal team. Die wedstrijd is om 19.00 uur en de hoofdprijs trekking ca. 20.30 uur op het veld.

Ook na afloop (vanaf 20.30 uur) in de tent op het sportterrein (mogelijk gemaakt door Eetcafé De Groes) feest voor iedereen (gratis entree) met muziekband Fris. Einde 00.30 uur. Speciaal voor de wedstrijd geldt; Op vertoon van het jubileum lot is de toegang tot de wedstrijd gratis.

Zondag afsluiting van 75 jubileum

Entreekaarten voor de wedstrijd € 7,50 (kinderen t/m 14 jaar € 3,50). Kaarten zijn ook vooraf te koop in de kantine van de v.v. Zelhem. Zaterdag overdag (10.00 – 16.00 uur) is er de Seesing Personeel Jeugd Clinic dag voor alle jeugdteams/spelers van de v.v. Zelhem met medewerking van Pelota Events.

Op de vrijdagavond 3 juni is er een sportcafé vanaf 19.30 uur in de tent op het sportterrein met medewerking van Han Berger (o.a. voorzitter Coaches Betaald Voetbal, ex. Trainer van diverse clubs/landen en ex. Technisch directeur De Graafschap, Andries Ulderink (o.a. trainer Jong Ajax en ex. trainer De Graafschap), Rogier Meijer (Jeugdtrainer De Graafschap en ex. speler De Graafschap) en Dennis te Braak (De Graafschap Voetbalacademie en ex. Speler De Graafschap). Het sportcafé wordt geleid door Erik Hagelstein (o.a. ex. De Gelderlander en Omroep Gelderland). Het Sportcafé is toegankelijk voor alle belangstellenden; gratis voor (gezins)leden, donateurs en sponsoren van v.v. Zelhem en €2,50 voor anderen (kaarten ook vooraf verkrijgbaar in de kantine van de v.v. Zelhem). Na afloop van het sportcafé is er vanaf circa 22.00 uur een 'nazit' feest met een surprise act. Einde 24.00 uur.

Zondag 5 juni is een speciale dag voor (gezins)leden, donateurs en sponsoren van v.v. Zelhem met vanaf 11.00 uur een brunch en daarna Fruhshoppen (kaarten verkrijgbaar in de kantine van de club). Zondag 16.00 uur zal het 75 jubileum officieel worden afgesloten. Kijk voor het volledige programma en alle informatie op de website van vv Zelhem.


www.jubileumvvzelhem.nl