De leerlingen behaalden met hele mooie cijfers hun diploma. Foto: PR
De leerlingen behaalden met hele mooie cijfers hun diploma. Foto: PR Foto:

Blokfluitleerlingen Successchool 3.0
behalen theorie en praktijk

Wolfersveen - Maandag 18 april heeft de blokfluitgroep van de Successchool 3.0 onder leiding van Mirjam van de Burg het blokfluitdiploma gehaald. Maandag 11 april hadden ze het theorie-examen en maandag 18 april het praktijkexamen.

Voor het praktijkexamen speelde de leerlingen twee solostukjes en een duet. De volgende leerlingen behaalden met hele mooie cijfers hun diploma: Abel van Trigt, Danisha ter Braak, Ella Schoppers, Evelien Mentink, Indy Reukers en Indy Zonnenberg.
De leerlingen hebben nu een goede basis om door te stromen naar een ander instrument, maar zeer zeker een goede basis voor als ze naar de middelbare school gaan, waar muzieklessen worden gegeven. Een leerling gaat door op dwarsfluit, één op gitaar, drie op piano en één leerling weet het nog niet.

Na afloop vond de diploma-uitreiking plaats, vergezeld door de mama's, oma, broertjes en zusjes. Zij floten de leerlingen toe met een feestfluitje en kregen een heerlijke traktatie. Wat een feest. De leerlingen ontvingen een mooi diploma met cijferlijst en een vliegende vlinder om verder te fladderen naar hun muziekcarrière. De juf werd ook nog in het zonnetje gezet door de leerlingen, met kaarten, tekeningen, een mooi boeket bloemen en een pot heerlijke chocolade. Mirjam zal ze heel erg gaan missen.


www.muziekmaaktslim.nl