Er werd veel getennist, gelachen en plezier gemaakt. Foto: PR
Er werd veel getennist, gelachen en plezier gemaakt. Foto: PR Foto:

LTC Zelhem wint Samen Sterk Cup

Zelhem - Zondag 3 april streden maar liefst 63 kinderen van de samenwerkende tennisverenigingen LTC De IJsselweide, Altec Aalten, VLTC Varsseveld, De Kei Lichtenvoorde en LTC Zelhem om de Samen Sterk Cup.

Er zijn 72 dubbelpartijen gespeeld op het tennispark in Gendringen waarbij de kinderen per wedstrijd punten konden winnen voor hun vereniging.

Elkaar flink aanmoedigen bij achterstand

Tijdens de dag was goed te zien dat tennis ook een teamsport is.

De kinderen speelden iedere wedstrijd met een andere dubbelpartner en dat vraagt toch iedere keer weer om aanpassingen in het spel van beide. Maar als team moedig je elkaar ook aan. Zodra de kinderen zagen dat een van 'hun dubbels' achter stond werd er extra aangemoedigd. Op buitengewoon sportieve wijze trokken de Zelhemmers ten strijde op jacht naar de Cup. Er werd veel getennist, gelachen en plezier gemaakt.

Aan het eind van de dag werden dan eindelijk de verlossende woorden gesproken: Amber, Marre, Lynn, Lisa, Xavier, Jesra, Rutger, Huib, Pim, Kai en Jasper gefeliciteerd met de Samen Sterk Cup. Jullie hebben laten zien hoe een klein team Samen Sterk is!