De schilderijen van Nolly Bouhuijs uit Eerbeek. Foto: PR
De schilderijen van Nolly Bouhuijs uit Eerbeek. Foto: PR Foto:

Franse sferen bij De Dobbe in Drempt

Drempt - De schilderijen van Nolly Bouhuijs uit Eerbeek brengen Franse sfeer in bezoekersruimte "De Dobbe" bij Wijnboerderij 't Heekenbroek in Drempt. Tot en met 22 mei zijn haar werken hier te zien. Met deze expositie doet Nolly ook mee met de kunst4daagse Bronckhorst, van 5 tot en met 8 mei. Nolly is autodidact en schildert al 30 jaar. De vele reizen die ze maakte zorgen voor de nodige inspiratie met name Frankrijk en de Provence hebben haar aandacht. Ze laat zich leiden door het Franse impressionisme waaraan ze haar eigen draai geeft. Dit leverde schilderijen met sfeer op. U bent van harte welkom om te komen kijken. De expositie en het terras zijn open van woensdag tot en met zondag van 12.00 tot 17;00 uur. Adres: Tellingstraat 7 in Drempt.


De Muzikale Ontmoeting

BRONCKHORST - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal zijn voor de komende uitzendingen weer studiogasten uitgenodigd.

In de uitzending van maandag 18 april zal Ds. Freek Brandenburg uit Vorden een overdenking houden. Op maandag 25 april is er een overdenking te beluisteren van de heer J.M. Van Heugten uit Vorden. Hij is diaken in de Verrijzenis Parochie. Mevrouw Willemien Eelderink uit Zelhem zal een bijdrage leveren aan de uitzending van maandag 2 mei. Het programma 'De Muzikale Ontmoeting' wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen tot en met de vrijdag voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.


www.ideaal.org