Muziekvereniging Union Zelhem. Foto: PR
Muziekvereniging Union Zelhem. Foto: PR Foto:

Gastsolist Martien Voskamp op
trompet bij Union Zelhem

ZELHEM - Op zaterdag 16 april geeft muziekvereniging Union Zelhem, onder leiding van dirigent Willem van Zee, haar voorjaarsconcert met medewerking van gastsolist Martien Voskamp op trompet. Het concert begint om 20:00 uur in Sporthal de Pol, Vincent van Goghstraat 72 in Zelhem.

Union Zelhem zal een afwisselend programma verzorgen. De luisteraar zal in het nummer "Between the Two Rivers" (Sparke) meegenomen worden naar het gebied tussen de Maas en de Waal waar even later de muzikale tocht wordt voortgezet in Schotland met het nummer "Banks of Doon" (Vertommen). Daarnaast is Martien Voskamp te horen als solist op trompet in het virtuoze "Trumpet Concerto" (Arutunian).

Martien Voskamp is een jonge muzikant die speelt bij Harmonie Orkest Brummen. In december 2015 is hij geslaagd voor zijn D-examen en gevraagd om als solist op te treden bij Union. Op deze wijze wil Union jonge enthousiaste muzikanten een podium bieden.

Met dit concert geeft Union Zelhem de muzikale aftrap voor de mooie dingen die zij het komende jaar heeft gepland zoals het projectorkest "In Heaven with Union" dat voor november in de agenda staat. Tijdens dit project worden geoefende muzikanten de kans gegeven om kennis te maken met het gevarieerde repertoire binnen de fanfare en de mogelijkheid om eens in een andere bezetting en met andere muzikanten muziek te maken.

Kijk voor meer informatie en toegang op de website.


www.unionzelhem.nl