De Evenementencommissie, met linksvoor de scheidend secretaris en rechtsvoor zittend haar opvolgster. Foto: PR
De Evenementencommissie, met linksvoor de scheidend secretaris en rechtsvoor zittend haar opvolgster. Foto: PR Foto:

Heidi Nusselder-Geurts is opvolger
secretaris evenmentencommissie

Stichting bedankt Alies voor haar inzet en gedrevenheid

Hummelo - Sinds de jaren '60 van de vorige eeuw bestaat er een gezelschap vrijwilligers die een buitengewoon warm hart toedragen aan de Hummelose muziekvereniging De Eendracht. Al die jaren werd er steeds van alles gedaan om met name de uniformen van de vereniging te vernieuwen en in optimale staat te houden. Tot op de dag van vandaag bestaan die vrijwilligers nog steeds; sedert de jaren '90 onder de naam Stichting Evenementencommissie Hummelo.

En nog steeds wordt er door hen alles aan gedaan om de vereniging financieel te ondersteunen, met name door het organiseren van evenementen in en rondom Hummelo, waarvan de opbrengst steeds ten goede komt aan de muziekvereniging.

Door de jaren heen is de bezetting van de Stichting regelmatig veranderd, zodanig dat ook onlangs sinds jaren weer een vervanging binnen de Stichting heeft plaats gevonden. Zo heeft Alies Helmink-Minkhorst haar functie als secretaris na ruim 9 jaar overgedragen aan Heidi Nusselder-Geurts. Alies heeft in 2006 zitting genomen in de Evenementencommissie en sindsdien heeft haar spontaniteit, gedrevenheid en inzet in grote mate bijgedragen aan de organisatie en successen van de vele georganiseerde evenementen. De Stichting bedankt Alies voor haar jarenlange inzet en wenst Heidi veel plezier en voldoening in haar nieuwe functie.

Afbeelding