Sponsor Bas Stoltenborg met 'zijn' team. Foto: PR
Sponsor Bas Stoltenborg met 'zijn' team. Foto: PR

Nieuwe kleding meisjes C2 van Sparta

ZELHEM - De Zelhemse volleybalvereniging Sparta heeft een groot potentieel aan kwaliteit bij de dames. Behalve vier damesteams zijn er vijf meisjesteams waaronder het talententeam C2. Dit zijn acht meisjes van in de leeftijd van 10 tot 12 jaar die getraind worden door Eddy Kranenburg.

Eddy is zelf oud-speler, hij heeft op hoog niveau gespeeld met inmiddels dertig jaar volleybal ervaring. Deze groep jonge spelers is derde geworden in een competitie van twaalf teams en het is een lust om ze te zien volleyen.

Daarom waren Autoservice Stoltenborg, Rob Kriek van Incassobond Gendringen en Herman Bannink P&A ook direct bereid shirtsponsor van deze mooie meiden equipe te worden. Op de foto Bas Stoltenborg van Autoservice Stoltenborg tussen 'zijn' team.


Open repetitie vrouwenkoor Voix La in het Kerkhuis Hoog-Keppel

HOOG-KEPPEL - Altijd al willen zingen, maar nog nooit de stap gezet? Of is het al weer een tijdje geleden en begint het weer te kriebelen? Kom, en laat je uitdagen op de open repetitie van vrouwenkoor Voix La op 14 januari aanstaande om 20.00 uur in het Kerkhuis aan de Panhuysbrink in Hoog Keppel.

Het koor bestaat uit 22 leden en staat onder leiding van Caroline Hendriks. Het repertoire is zeer gevarieerd, van bijvoorbeeld musical tot pop en van
klassiekers tot seizoensrepertoire.De vrouwen treden regelmatig op.
Afgelopen jaar bijvoorbeeld tijdens evenementen als Vive La France en de winterfair op Kasteel Middachten.
Er wordt meerstemmig gezongen, zowel a capella als met pianobegeleiding.

Nieuwsgierig en/of enthousiast geworden? Dan zien de dames je graag op 14 januari om 20.00 uur verschijnen.