Erik en Mark Pelgrom overhandigen sleutels aan chauffeurs van de gemeente Bronckhorst. Foto: PR
Erik en Mark Pelgrom overhandigen sleutels aan chauffeurs van de gemeente Bronckhorst. Foto: PR

Twee nieuwe tractoren voor Bronckhorst

Chauffeurs kregen sleutel overhandigd

BRONCKHORST - Onlangs zijn er door Pelgrom Hummelo BV twee nieuwe Massey Ferguson tractoren afgeleverd aan de gemeente Bronckhorst.

Na tien jaar met volle tevredenheid met de vorige Massey Ferguson tractoren gewerkt te hebben, zijn deze modellen vervangen door de twee nieuwste modellen uitgerust met een vario transmissie.
Net voor de kerstdagen konden de chauffeurs gelukkig gemaakt worden en werden de sleutels overhandigd door Erik en Mark Pelgrom.


Nieuwjaarsreceptie met benefietfeest voor aanschaf van nieuw podium

DREMPT - Op 9 januari is er een nieuwjaarsreceptie met aansluitend een benefietfeest. Diverse verenigingen zoals toneel, zang, muziek, carnaval en de basisschool organiseren in samenwerking met het Dorpshuis deze nieuwjaarsreceptie/benefietfeest om geld in te zamelen voor de aanschaf van een nieuw podium, dat ten goede komt aan de plaatselijke verenigingen en de basisschool. De avond staat in het teken van de Middeleeuwen.

Het podium dat al jaren gebruikt wordt is bijna middeleeuws en voldoet niet meer aan de veiligheidseisen. Tijd voor een nieuw modern podium dat wel voldoet, echter is dit nog niet zo gemakkelijk.

De aanschafprijs is dermate hoog dat dit niet zomaar opgehoest kan worden. Er zijn subsidies/bijdragen aangevraagd en gehonoreerd door het Oranjefonds en Prins Bernardfonds. Maar er is nog meer nodig en daarom deze avond.

Podium voldoet niet aan veiligheidseisen

Wat kunt u verwachten?
Van 17.00-18.00 uur starten we met de nieuwjaarsreceptie, op deze manier kunnen de inwoners van Drempt en omstreken onder het genot van champagne en oliebollen elkaar het beste wensen voor 2016.

Van 18.00-21.00 uur zal er een doorlopend programma zijn, verzorgd door de lokale verenigingen met onder andere muziek, zang en theater. Tijdens dit programma zijn er diverse verlotingen met een aantal spectaculaire prijzen zoals een fiets, 4-seizoenendekbed en diverse cadeaubonnen.

Vanaf 21.00 uur is er een feestavond met, de geheel belangeloze, medewerking van de band Klixx uit Doetinchem.

De opbrengsten uit de diverse verlotingen en een groot deel van de omzet zal ten goede komen voor het nieuwe podium en u kunt natuurlijk ook een vrije bijdrage in depot doen.

Meer weten
Mocht u meer willen weten van deze activiteit, dan kunt u in de avonduren contact opnemen met het Dorpshuis.


(0313) 471348

info@dorpshuisdrempt.nl