Ratti JO13 met de sponsoren. Foto: PR
Ratti JO13 met de sponsoren. Foto: PR Foto:

Nieuwe trainingspakken Ratti JO13

KRANENBURG - Zaterdag 10 december heeft Ratti JO13 nieuwe trainingspakken gekregen. De pakken zijn beschikbaar gesteld door Mirjam Jurrius van Stal Nieuwmoed en Serge Dostal van Limack. Voorafgaand aan de laatste competitie wedstrijd tegen SV Almen zijn de pakken uitgereikt. Beide sponsoren hebben een mooie bos bloemen van het team gekregen als dank voor de mooie pakken.

Ratti dames uitgeschakeld in de beker

KRANENBURG - De dames van Oeken/Brummen kwamen afgelopen zondag op bezoek bij Ratti om de strijd aan te gaan voor de beker. Een bekende tegenstander van de dames en Ratti wist dus dat ze hard aan de bak moesten om te winnen. Helaas was het Oeken/Brummen die scherper aan de wedstrijd begon en binnen 8 minuten stond het dan ook al 0-3 in het voordeel van de tegenstander. Nog geen twee minuten later stond daar de 1-3 op het scorebord. Door mooi samenspel kwam de bal in de voeten van Els. Een hard schot op goal werd gekeerd door de keeper maar in de rebound wist Marieke overtuigend binnen te schieten. De rest van de eerste helft bleven de doelpunten uit. De opdracht voor de tweede helft was duidelijk: veel druk zetten op de achterhoede. Aan deze opdracht werd duidelijk gehoor gegeven en dat resulteerde in een aantal kansen. Marieke was nog dichtbij de 3-2 en ook een bal van Els werd door de doelman gered. Maar toch kwam de 3-2 er. Een steekpass van Jessica op Els zorgde ervoor dat Els de vrijheid had om de bal voor te zetten. Kim reageerde alert en met een mooie boogbal draaide haar bal over de keepster het doel in. Oeken/Brummen kreeg steeds meer moeite met het spel van Ratti en kon nauwelijks gevaarlijk worden. Uiteindelijk viel de gelijkmaker ook. In de 72e minuut wist Suze een afgeslagen bal hard binnen te schieten. Er waren nog een kleine 20 minuten over om de winnende goal te maken en Ratti streed hier erg hard voor. Er werd hard geknokt door iedereen, maar helaas viel er geen doelpunt aan de kant van Ratti. 3-3 eindstand, dus:penalty's. Het zat de Ratti dames niet echt mee. Twee ballen werden door de keepster van Oeken/Brummen gekeerd en zo eindigde het bekeravontuur hier voor Ratti. Nu eerst een verdiende winterstop en dan vol aan de bak in de competitie.