Dankzij dit kampioenschap zijn de meiden van B2 voor de tweede helft gepromoveerd naar de eerste klasse. Foto: PR
Dankzij dit kampioenschap zijn de meiden van B2 voor de tweede helft gepromoveerd naar de eerste klasse. Foto: PR Foto:

Dash meiden B2 kampioen

VORDEN - Zaterdag 17 december werden de meiden van de B2 gehuldigd voor hun kampioenschap van de eerste helft van het seizoen. Deze helft kwamen zij uit in de tweede klasse. Hierin hebben zij maar twee sets laten liggen en zelfs een set met 25-0 gewonnen. Dankzij dit kampioenschap zijn de meiden van B2 voor de tweede helft gepromoveerd naar de eerste klasse. Na de huldiging gingen de meiden samen met hun trainer op de 'platte wagen' door het dorp voor hun ereronde. Op de foto (v.l.n.r.)P: Robert Zieverink (trainer/coach), Quincy Denkers, Mirthe Hulleman, Emma Tijsen, Fleur Kettelarij, Femke Lammers, Fleur Grube, Sophie jansen, Eva Wijs.


DASH 4.1 kampioen hoogste klasse

VORDEN - Op zaterdag 17 december vertrok team 4.1 al vroeg naar Ruurlo. Vergezeld door veel familieleden probeerden ze hier hun eerste positie te behouden.

Nadat de eerste wedstrijd tegen Avanti makkelijk werd gewonnen bleek dat op dezelfde speeltijd Gemini een set had laten liggen. Met de tweede, en tevens laatste wedstrijd die dag, was 1 gewonnen set voldoende voor de overwinning. De kinderen werd dit nog even niet verteld zodat ze met alle concentratie hun wedstrijd konden spelen. Met grote uiteenlopende setstanden werd ook gewonnen tegen Vios Beltrum. DASH 4.1 werd kampioen in de hoogste klasse! Het team bestaat uit Sten Jansen, Mees Addink, Nienke Zweverink, Lana Wullink en Cecil Beeftink, coach Johny en Martijn en trainster Hanneke Klein Geltink.


De Muzikale Ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal is er weer een studiogast uitgenodigd. Op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, wordt er een kerstverhaal verteld door Adrienne Heere uit Zelhem. Wim Zemmelink, de presentator van het programma, zal op maandag 2 januari een overdenking houden. Op maandag 9 januari zijn er enkele gedichten te beluisteren, deze worden voorgedragen door Dora Legters uit Halle.


Eén gewonnen set bleek genoeg voor het team om kampioen te worden. Foto: PR