In sfeervol Bronkhorst wordt een koopavond gehouden. Foto: Liesbeth Spaansen
In sfeervol Bronkhorst wordt een koopavond gehouden. Foto: Liesbeth Spaansen

Koopavond in sfeervol Bronkhorst

Mooie cadeaus en leuke acties van diverse winkeliers

BRONKHORST - De ondernemers uit het stadje Bronkhorst hebben de handen ineen geslagen en organiseren een koopavond op donderdag 15 december van 18.00 tot 21.00 uur. Het stadje is sfeervol verlicht en bij elk huis en elke winkel staat een verlichte kerstboom.

Marian Zuidema van BronkhorstDownTown verkoopt in december al vijf jaar John Bardale kleding in Bronkhorst. Om dit jubileum te vieren wilde zij een koopavond organiseren voor haar vaste klanten.

Tijdens een gesprek met een andere ondernemer die open dagen gaat organiseren voor zijn vaste klanten, ontstond het idee om dit samen te doen, om elkaar te versterken. Na de andere ondernemers te hebben gesproken, die ook erg enthousiast waren, wordt nu gezamenlijk een koopavond georganiseerd.

Deze avond zijn mooie cadeaus te verkrijgen en er zijn leuke acties bij onder andere De Olde Schuure – streekproducten en cadeaupakketten, Kiki – Glas en Keramiekatelier, De Heeren van Bronkhorst – juwelen en antiek, Het Dickens museum – winkel, Lötters Edelstenen en Beeldengalerie, Kaarsenmakerij Bronkhorst, Alofsen Edelsmid, BronkhorstDownTown – Engelse kleding.
Daarnaast is het gezellig en sfeervol bij de Bronkhorster horeca: Herberg de Gouden Leeuw en het Wapen van Bronkhorst.

Midwinterhoornblazers van d'Olde Roop komen de sfeer verhogen.