Handsome Molly is een viermans Rock 'n Roll formatie. Foto: PR
Handsome Molly is een viermans Rock 'n Roll formatie. Foto: PR Foto: Jan Knoef

Handsome Molly bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Woensdagavond 16 november is de band 'Handsome Molly' te gast in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

Handsome Molly is een vier-mans Rock 'n Roll formatie met leden uit Brummen, Apeldoorn, Rheden en Doetinchem. Deband speelt zowel pure, aanstekelijke Rock 'n Roll, Soul, Powerblues als Rockballads. Het repertoire van de band bestaat voor een groot deel uit eigen nummers in de stijl van o.a. ZZ Top, Black Crowes, Rolling Stones. Daarnaast worden covers van de genoemde bands gespeeld, maar die hebben ze zelf aangepast.

De band is begon in 2010 en bestaat sinds begin 2014 uit Lody Willemsen-drums/backingvocals, Hans Bulten-bass/backingvocals, Frank van der Meijden-sologuitar/backingvocals en Ton Terink-leadvocals/guitar. In deze bezetting wordt er flink aan de weg getimmerd door regelmatig op te treden. Eind 2015 werd de cd 'Fee' met eigen werk en een videoclip van het eigen nummer 'Sweat Dreams' uitgebracht.


www.ideaal.org