Turnsters van DOG Baak zijn hun wedstrijdseizoen begonnen. Foto: PR DOG Baak
Turnsters van DOG Baak zijn hun wedstrijdseizoen begonnen. Foto: PR DOG Baak

DOG Baak keert met vele medailles huiswaarts

DOG maakt veelbelovende start in Lochem

BAAK - Gym- en dansvereniging DOG Baak startte zaterdag 5 november in Lochem met het wedstrijdseizoen. De wedstrijd was voor turnsters van zes tot en met twaalf jaar. Het werd een gezellige en succesvolle dag waarin de turnsters goede vooruitgang lieten zien en zelfs met vele medailles naar huis keerden.

In de eerste en tweede ronde kwamen de leden van de pré-selectie en selectie in actie. Zij turnden keurige oefeningen. Carmen Brouwer wist een zilveren medaille binnen te halen bij pré instap D3 . Mirte Reindsen werd knap derde in haar categorie pré instap D2, ook was er een bronzen medaille voor Louke Woestenenk bij de pupil2 D2. In de derde ronde kwamen alle recreatieleden in actie. De zeer grote groep turnde met veel plezier en ook hier wisten een aantal meiden het podium te behalen. Signe van Westing werd derde bij de pré instap R3 en Sylke Wiltink wist in dezelfde categorie een tweede plek te bemachtigen. Lynn van Leussen behaalde ook een tweede plaats in haar categorie instap R3. Bo Eggink behaalde een bronzen medaille bij pupil1 R3. Marloes Schipper werd in de categorie jeugd1 R3 ook derde.

In de laatste ronde kwamen de oudere selectiemeisjes in actie. Met veel nieuwe elementen wisten ook zij zich goed staande te houden in het deelnemersveld. Mila Potic werd knap eerste in de categorie jeugd1 D2. Bij de jeugd1 turnsters niveau D1 werd Silke Kornegoor derde, Emma Messing behaalde hier een gouden medaille.

Een veelbelovende start van het seizoen voor DOG. Binnenkort starten de divisiewedstrijden voor de selectieturnsters. Op zaterdag 11 februari organiseert DOG Baak zelf een pré-instapwedstrijd, dit is voor de allerkleinsten. Deze wedstrijd wordt gehouden in Hoog-Keppel.


www.dogbaak.nl