Theo Steentjes tijdens zijn rit naar Lyon. Foto: PR
Theo Steentjes tijdens zijn rit naar Lyon. Foto: PR Foto:

Theo Steentjes bedankt voor steun en aanmoediging tijdens de carbagerun

Vorden - Theo Steentjes wil graag Vorden en omgeving bedanken voor steun en aanmoediging tijdens de carbagerun. Lees hieronder over zijn ervaringen.

Eind augustus vervulde ik (Theo, 65) mijn jongensdroom door op een oude Zundapp in vijf dagen van Venray naar Lyon te rijden met de carbagerun brommereditie 2016. De uitgezette tochten waren geweldig mooi om te rijden. Het Franse landschap was uniek. Het was een unieke ervaring die ik altijd in mijn hart mee zal dragen.

Ik was in het gezelschap van nog drie andere brommerrijders. Twee familieleden reden met de gesponsorde bus van Pasman mee voor een hapje en drankje en de benodigde onderdelen. Maar gelukkig hebben we weinig onderdelen gebruikt, omdat we niet veel pech gehad hebben.

Stichting Intermobiel
Aan deze tocht is Stichting Intermobiel als goed doel verbonden, omdat mijn dochter bedlegerig is door een spierziekte en deze organisatie voor lotgenoten heeft opgezet. Door de grote steun uit de achterhoek heeft deze tocht ruim € 2.000,- opgeleverd.

Via deze wijze wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft gedaan en ons aangemoedigd heeft. De Achterhoek heeft een warm kloppend hart! Meer informatie zie de website.

www.intermobiel.com