Op de Dorpsschool mochten opa's en oma's een ochtend meekijken. Foto: PR
Op de Dorpsschool mochten opa's en oma's een ochtend meekijken. Foto: PR Foto:

Opa's en oma's op bezoek bij
Dorpsschool Vorden

Vorden - Het thema van de kinderboekenweek is dit jaar: Voor altijd jong. Op de Dorpsschool mochten opa's en oma's van de kinderen de afgelopen drie weken een ochtend mee kijken. In zeer verschillende leeftijdscategorieën kwamen de opa's en oma's op bezoek. De oudste oma was zelfs al 86 jaar.

Sommigen hadden zelf nooit op een kleuterschool gezeten en waren stiekem een beetje jaloers, hadden zij maar zo'n kleutertijd gehad. Maar alle opa's en oma's zag je genieten van de kleinkinderen en van alle andere kinderen. Samen werden er spelletjes gedaan, geknutseld en voorgelezen.

Ook mochten ze een kopje thee komen drinken in de opa en oma hoek. Waar de kleuters als echte 'oudjes' achter de rollator en met wandelstokken door het lokaal gingen. Ook de kinderen genoten zichtbaar en telden de nachtjes af tot opa en/of oma een bezoek kwam brengen. Ondertussen oefenden de kinderen ook heel hard voor een spectaculaire show. De show ging uiteraard ook over opa's en oma's en werd op 14 oktober voor alle ouders en opa's en oma's opgevoerd.