Vincent Spiegelenberg, eigenaar van Het Kacheltje in zijn nieuwe showroom in Vorden. Foto: Tetske Rouweler
Vincent Spiegelenberg, eigenaar van Het Kacheltje in zijn nieuwe showroom in Vorden. Foto: Tetske Rouweler Foto:

Het Kacheltje brengt al meer dan 10 jaar de warmte bij u thuis

Vorden - Ruim 10 jaar geleden startte eigenaar Vincent Spiegelenberg, Het Kacheltje. Toen nog vanuit de schuur, waar nu de extra opslag is, buiten Vorden. Om de klant nog beter te dienen heeft Het Kacheltje haar showroom, na tien jaren van goede dienst, drastisch veranderd.

"Ik ben heel blij met het eindresultaat. Kachels worden beter gepresenteerd en er is meer ruimte voor accessoires. De beleving van de warmte is beter voelbaar". Aldus Vincent een enthousiaste eigenaar.

Vrijdag 9 september vanaf 09.00 uur kan iedereen die nieuwsgierig is een kijkje komen nemen. "We hebben dan een informele heropening en we zijn heel blij met de komst van alle geïnteresseerden".

Het Kacheltje in Vorden is voor velen een begrip in Oost Nederland. Bij Het Kacheltje kun je terecht voor uw houtkachel, pellet kachel, houthaard of gashaard. De pellet kachels zijn de laatste jaren gegroeid in populariteit. Mede door de subsidies die men ervoor kan krijgen en het enorme rendement dat eruit gehaald kan worden. Alle kachels worden inclusief rookkanaal geïnstalleerd door de professionele monteurs van Het Kacheltje zelf.

"Inmiddels werken we met een team van zeven mensen. Met name onze persoonlijke benadering weet de klant te waarderen en te overtuigen om te kiezen voor ons".

Meer informatie over Het Kacheltje vindt u op hun website of via de actieve Facebookpagina.


www.facebook.com/hetkacheltje

www.hetkacheltje.nl