Stichting CJV Zomerkampen neemt afscheid van Eibergen. Foto: PR
Stichting CJV Zomerkampen neemt afscheid van Eibergen. Foto: PR

Na elf jaar einde aan locatie CJV
Zomerkampen in Eibergen

BRONCKHORST - Op woensdag 27 juli waren Hans en Carla Koning uit Eibergen te gast op camping Jena in Hummelo waar dit jaar de stichting CJV Zomerkampen haar domicilie had gevonden.

De bedoeling was om nog één jaar naar Eibergen te gaan en dan een nieuwe locatie zoeken, omdat het bos naast de familie Koning onlangs werd verkocht. Echter door de hevige regenval was het weiland van de familie Koning niet begaanbaar en moest er in een kort tijdsbestek, vlak voor de kampen, nog wat anders gevonden worden. Dat is voor dit jaar gelukt op camping Jena, waar de organisatie door de beheerders Meine en Margreet erg gastvrij zijn ontvangen.

Hans en Carla zijn elf jaar gastheer en gastvrouw geweest voor de stichting, de kinderen konden genieten van de vrijheid om lekker te kamperen, spelletjes doen in het bos, lekker lachen en vooral gillen tijdens de spooktochten.

Ook mochten de kinderen samen met Carla op de boerderij kijken en de kalfjes mee helpen drinken geven, wat voor veel kinderen toch onvergetelijke ervaringen zijn geweest. Een jaar eerder hielp Hans zelfs om met strobalen een heus zwembad op het terrein te creëren. Mede door hun toewijding hebben ze hele fijne jaren gehad in Eibergen, en daarom vonden zij het dan ook erg gezellig dat Carla en Hans op bezoek kwamen in Hummelo.

Door Han Tekelenburg, hoofdleiding kamp C en Desiree van Gorp, bestuurslid, werden ze nog even in het zonnetje gezet en kregen ze een leuke attentie aangeboden. Het was een gezellige ochtend samen. Hans en Carla werden namens Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst e.o. bedankt.

Alle zomerkampen zijn inmiddels weer achter de rug, alles is ook dit jaar weer prima verlopen en voor volgend jaar ziet de stichting wel waar ze terecht komen. Voor meer informatie kijk op Facebook of op de website.


www.cjvzomerkampen.nl