Gasten gaan op een prachtige locatieaan tafel bij een voorgaande editie van Gaon.
Gasten gaan op een prachtige locatieaan tafel bij een voorgaande editie van Gaon. Foto: Alice Rouwhorst

Lekker eten van Achterhoekse bodem

BORCULO – Ergens in of in de omgeving van Borculo kunt u voortreffelijk genieten van Achterhoekse streekproducten die verwerkt zijn in een heerlijk drie gangen menu. Het pop-up restaurant van Gaon etten in de Achterhoek slaat namelijk haar tent op in deze plaats.

Wees erbij op vrijdag 26 augustus, want bij Goan ervaar je de gemoedelijkheid van de Achterhoek in al zijn facetten. Eerlijk, heerlijk eten dat met liefde verbouwd en verzorgd is en door de topkoks van Gaon met evenveel toewijding tot een lekker gerecht is verwerkt.

De plek van het restaurant is elke keer weer een prachtige stek in de streek. De tafelgenoten, gezeten aan lange tafels die mooi gedekt zijn, zorgen verder voor gezellige, ontspannen gesprekken. Dit allemaal onder het genot van Achterhoekse wijn, bier of sap en aangevuld met informatie over het eten, de plek, muzikaal of kunstzinnig entertainment en alles wat daar tussenin zit. Laat u verrassen en meld u aan via de website voor deze leuke en lekkere ervaring!

Twee dagen voor aanvang van het diner komt u de precieze, unieke en authentieke locatie in Borculo te weten. De organisatie heet u graag van harte welkom op een historische plek vol cultuur en natuur.A
Kunt u deze keer niet aanschuiven? Geen nood. De Gaonkaravaan komt op 30 september in de buurt van Aalten en op 28 oktober in Zelhem.


www.gaon.nl