De ingang van het maïsdoolhof bij Feltsigt. Foto: PR
De ingang van het maïsdoolhof bij Feltsigt. Foto: PR

Dwalen en relaxen bij recreatie en kinderboerderij Feltsigt

BEKVELD - Wie zichzelf en de (klein)kinderen in de laatste week (weken) van de vakantie nog wil vermaken, kan langskomen bij recreatie en kinderboerderij Feltsigt en laat zich verrassen door de ruimte en ontspannen sfeer. Geniet op het terras van een heerlijk kop vers gezette cappuccino, koffie of wat anders.

De kinderen kunnen lekker spelen in de grote speelweide met skelterbaan, knuffelen met de cavia's en de ezels borstelen net zolang ze het toestaan. Wie wil meer uitdaging? Dan is daar het maïsdoolhof van ongeveer 10.000 vierkante meter. Hierin is een gangenstelsel uitgezet met verrassende elementen. Het is zo gemaakt dat er rare stukken inzitten, in één keer alle paden lopen is onmogelijk, maar iedereen komt er altijd weer uit.

Moe en dorstig geworden? Dan is er in de kantine genoeg lekkers te krijgen om weer op krachten te komen. Daarna kunnen de dieren weer vertroeteld worden met een lekker bakje maïs uit de voermachine, of helpen met het kalf te wassen en te verzorgen. Ook de konijnen houden wel van de nodige aandacht. Recreatie- & Kinderboerderij Feltsigt is rolstoelvriendelijk met veel verharde paden tot in de weide waar de dieren kunnen worden geknuffeld en de biologische moestuin. In de veeschuur is een ruime hal waar (rolstoel) bezoekers een panorama krijgen voorgeschoteld van ruimtes, met glas tot op de grond, waarin verschillende diersoorten te zien zijn.
Op de route van het bospad zijn originele spellen en leuke spreuken en wijsheden. Bij regenachtig weer kunnen kinderen binnen spelen, onder andere op de ruime speelzolder of in het hooihok. Recreatie & kinderboerderij Feltsigt, Bekveldseweg 5 te Bekveld. Entree twee euro per persoon.


www.feltsigt.nl

Facebook Recreatie & Kinderboerderij Feltsigt