Zwembad In de Dennen bedankt vrienden

Zwembad In de Dennen bedankt vrienden

Vorden - Zwembad In de Dennen kan dit voorjaar \terugkijken op twee geslaagde acties onder de bevolking. Eén actie betreft het project dat is ingediend bij het Rabobank Coöperatiefonds (lees meer op pagina 5) waarbij de opbrengst van ruim 8000 euro onder andere besteed zal worden aan de dertig jaar oude midgetgolfbaan. De tweede actie is het werven van vrienden voor het zwembad.

Vrienden van het zwembad
In de afgelopen maanden zijn bestuursleden en vrijwilligers langs de deuren gegaan in een groot deel van Vorden en in de Kranenburg om Vrienden van het Zwembad te werven. Gelukkig dragen veel mensen het zwembad een warm hart toe en zijn zij vriend van het zwembad geworden.Dit betekent dat zij jaarlijks een bedrag doneren aan het zwembad. Ook heeft een groot aantal mensen een eenmalige donatie gedaan. Het zwembad is erg blij met deze giften. De actie heeft ruim 190 nieuwe vrienden van het zwembad en € 4.000,- aan jaarlijkse donaties opgeleverd. Een bedrag dat bijdraagt aan het behoud van het zwembad. Helaas is nog niet iedereen in het dorp benaderd om vriend te worden daarom wordt de actie volgend voorjaar voortgezet.

Het bestuur en team van In de Dennen wenst iedereen een fijne zomer toe en heet u van harte welkom op ons mooie zwembad.