De cheque voor het goede doel: Blue Spirit. Foto: PR
De cheque voor het goede doel: Blue Spirit. Foto: PR

Eerstejaars 't Beeckland zetten zich in voor Blue Spirit

VORDEN/HENGELO - Voor het vak Technologie en Toepassen vervulden zeven eerstejaars leerlingen van 't Beeckland in Vorden een opdracht voor team Blue Spirit, een club van Hengelose mannen die op 2 juni 2016 meedoen aan de Alpe d'HuZes. Floran Damen (12) uit Hengelo nam het initiatief en schakelde de hulp in van Martine Hair & Beauty in Hengelo.

De opdracht was om de schoolgenoten uit de vierde klas er tijdens het eindexamengala van 28 april tiptop uit te laten zien en daarmee bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Na afloop van het gala werd er ook nog gecollecteerd. De opbrengst voor het goede doel is maar liefst: € 565,78. Team Blue Spirit bedankt Jason, Milan, Dazzy, Wessel, Janine, Niek, Floran en het team van Martine Hair & Beauty voor de steun aan het goede doel.

Blue Spirit vertrekt volgende week naar Frankrijk voor de voorbereiding op de grote dag, donderdag 2 juni met als doel zoveel mogelijk beklimmingen per fiets van de Alpe d'Huez. Je kunt het team Blue Spirit overigens volgen door de App te downloaden.

De tussenstand van de donaties van Blue Spirit aan Alpe d'HuZes en daarmee het KWF bedraagt inmiddels 36.772 euro. Blue Spirit bedankt iedereen die middels een donatie een bijdrage heeft geleverd.


www.bluespirithengelo.nl

www.opgevenisgeenoptie.nl