Hovens kreeg te midden van een aantal vrijwilligers een bos bloemen van de voorzitter. Foto: PR
Hovens kreeg te midden van een aantal vrijwilligers een bos bloemen van de voorzitter. Foto: PR Foto:

Vijfhonderdste bezoeker Repair Café

Vorden - Vandaag, zaterdag 14 mei, ontving het Repair Café zijn 500ste bezoeker sinds de oprichting in 2013. Die bezoeker was de heer Hovens die namens mevrouw Gré Martens, die niet zelf kon komen, onder meer een projector wilde laten repareren. De heer Hovens werd te midden van een aantal vrijwilligers van het Repair Café door de voorzitter van Welzijn Vorden, de heer Bert Brandenbarg, welkom geheten met een bos bloemen.


Gemeentebelangen over toekomst buitengebied

Vierakker - Gemeentebelangen houdt op maandag 30 mei een informatieavond met als onderwerp 'Toekomst Buitengebied Bronckhorst'.

Bronckhorst is een grote plattelandsgemeente met een uitgestrekt landelijk gebied waarin veel (nieuwe) ontwikkelingen gaande zijn. Het ontwikkelen van een toekomstvisie is dan ook van groot belang voor inwoners, ondernemers en politiek. Het is bepalend voor de leefbaarheid en hoe het landelijk gebied van Bronckhorst er nu en in de toekomst uit zal zien. En dat doen we samen!

Over deze koersbepaling en toekomstperspectieven van en voor het landelijk gebied willen we graag met u in gesprek. De inleiding van deze avond wordt verzorgd door een deskundige op dit gebied. De heer ir. R. van Broekhuizen van de landbouwuniversiteit Wageningen die zijn kennis en ervaring graag met ons wil delen. Belangstelling en deelnemen? Graag aanmelden op onze website www.gbbronckhorst.nl of via info@gbbronckhorst.nl. Locatie: de Theetuin, IJselweg 13 te Vierakker. Aanvang: 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.


Afbeelding